AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

AZMIN JUMPA AMANAH KHAMIS INI, APAKAH KERAJAAN PAKATAN HARAPAN AKAN DIISYTIHARKAN DI SELANGOR???

Menteri Besar Mohamed Azmin Ali pula akan mengadakan pertemuan dengan pemimpin Amanah, Khamis ini.
Pertemuan itu kata Azmin, bagi membincangkan semua perkara termasuk isu cadangan kerjasama dengan Pakatan Harapan di negeri itu.
"Khamis ini kita akan bincang semua perkara, termasuk bagaimana nak lawan Umno -BN," katanya kepada media di ibu pejabat Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas), hari ini.
Apakah Azmin akan membuat keputusan mengejut iaitu membubarkan kerajaan 'Pakatan Rakyat' yang ada sekarang dan menggantikannya dengan kerajaan Pakatan Harapan seperti di Pulau Pinang. Jika ianya berlaku maka ia merupakan suatu tamparan hebat kepada PAS yang dilihat lebih suka bersendirian dan lebih berlunak dengan Umno. 

Comments

JUNAIDI said…
SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA