AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

UMNO TERUS MENGGANAS DI BUKIT KATIL : BILBOARD MANIFESTO RAKYAT PULA DIPOTONG

Tidak cukup dengan mencederakan penyokong PR, merosakkan bas Jelajah Kemerdekaan Rakyat dan mengganggu ceramah PR Khamis lalu, awal pagi mereka memotong bilboard yang dipasang oleh PKR di tapak ceramah di hadapan Dewan Tun Ali.

Seorang saksi memberitahu bahawa pada jam 1.00 pagi bilboard itu masih tegak berdiri di tapak tersebut. Tetapi pada jam 7.00 pagi disedari bahawa ianya telah hilang di mana terdapat kesan pemotongan dengan alat welding di tiang bilboard tersebut.

Sebentar tadi Yang Dipertua PAS Kawasan Bukit Katil dan Ketua Cabang PKR Bukit Katil, Yusof Abdullah bersama Ketua Penerangan PKR Melaka, Hairiz Nordin meninjau ke lokasi berkenaan dan mendapati ianya telah dipotong dan 'bangkai'nya juga di bawa entah ke mana.
Inilah rentetan keganasan yang dilakukan oleh Umno/BN yang sudah pasti tidak akan dimaafkan oleh rakyat. Mereka akan dihukum pada PRU 13 nanti.

Comments

XUMNO said…
Pasang semula lepas tu intai hantu mana yang suka makan besi.Tangkap dan buat ulam.
Anonymous said…
..awas pemalas...akhirnya tanah tergadai ...d klantan,....berkopiah dan berserban..suka makan, tidur dan cakap banyak....pagi ..baca akhbar,baca berita dlm internet,pastu maki hamun sebangsa seagama,,10.00pg makan.....tidur atau "outstation" balik rumah/shoping ..makan..tdur dlm pjabat/bilik rahsia..,pastu bual2 politik kutuk maki sebangsa seagama,kemudian cakap maukan Islam..tapi hdup tak ikut kehendak Islam...cakap nak hukum hudud, anak dan sedara mara sendiri tak tahu nak cegah drp zina, arak, judi..dadah(pil kuda) yg bermaharalela d Klntan..pengedar..anak2 orang kuat pas dan PKR...kalu x percaya..tgggal lama sikit dkelntn..atau htr anak ke skolah agama atau tahfiz d klntan...moral mereka kadang2 lebih teruk dr pljr sklah menengah aliran kebangsaan...tak caya..kunjungi klntn utk dapatkan pill kuda yg ramai pengedarnya, anda mahu sex free..byk d kelantan..budak2 betina bohsia bersepah...tak perlu ke siam/golok...drp 10 remaja lelaki, 5 orang pernah berzina..x caya dekati budak2 klntan..ada orang mahu Kerjaan Islam..tetapi jarang berfikir mahu diri mereka dan keluarga mereka Islam./bodoh sombong...
Anonymous said…
Ooi ngape teruknya mentaliti korang ni, MELAYU HAPRAK!!!!!