AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

GEMPAR !!! : CUBA TEKA SIAPA MASUK PAS MALAM INI?


Seorang tokoh penting Umno dijangka akan mengumumkan penyertaannya ke dalam PAS malam ini. 

Cuba teka siapa tokoh Umno tersebut. Beliau pernah memegang beberapa jawatan dalam Umno dan kerajaan. Seorang yang berpengalaman dan ada pengaruh tersendiri.

Majlis pengumuman itu akan diadakan selepas Solat Tarawikh di Dewan KUIZM, Taman Melewar, Gombak.

Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang dijangka akan menerima borang permohonan menjadi ahli PAS dari tokoh Umno itu.

Pengisytiharan itu akan dibuat pada majlis sambutan Badar Al-Kubra anjuran Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat yang akan diadakan di Dewan KUIZM, Taman Melewar Gombak.

"Pada program tersebut juga ada tokoh Umno akan membuat pengisytiharan menyertai PAS di hadapan Presiden Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang dan orang ramai," kata setiausaha lajnah itu Misbahul Munir Masduki.

Kebanjiran tokoh Umno menyertai PAS, PKR dan DAP ini tidak dapat dibendung lagi kerana masing-masing muak dan meluat dengan perangai pimpinan Umno/BN sekarang yang semakin hari semakin caca marba. Mereka ini sebenarnya sudah lama nampak kebobrokan pimpinan Umno/BN ini cuma mereka perlukan masa yang sesuai untuk mengisytiharkan diri masuk PAS.

Gambar di atas sekadar hiasan.

Comments