AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

'TASK FORCE' JAHAT : MANA NAJIB/HISHAM MENGAPA SUNYI SEPI

Naib Presiden PAS, Mahfuz Omar mendedahkan satu task force durjana telah dibentuk untuk memberi kad pengenalan dan memberi hak mengundi kepada pendatang asing. Task Force didakwa telah beroperasi sekian lama bagi memberi kemenangan kepada BN.

Kerja-kerja jahat ini memang telah lama didakwa oleh pihak PR tetapi sebelum ini mereka tidak memberikan bukti terperinci. Tetapi pendedahan berani Mahfuz baru-baru benar-benar mencabar kedaulatan dan keselamatan negara kita. Mana tidaknya selepas ini kuasa melantik kerajaan diberi kepada pendatang asing yang tiada kena mengena dengan negara kita. Mengapa mereka tergamak melakukan sehingga sedemikian rupa tanpa memikirkan kedaulatan dan keselamatan negara.

Apa yang dikesalkan sehingga kini tiada komen yang meyakinkan dibuat oleh Perdana Menteri, Najib Razak dan Menteri Dalam Negeri, Hishamuddin Hussein Onn. Hanya beberapa orang yang dinamakan oleh Mahfuz sahaja yang menafikan mereka terlibat dengan task force itu. Tetapi mereka tidak pula menafikan kewujudan task force durjana itu.

Adalah diharapkan rakyat dapat menilai dan membuat tindakan sewajarnya pada PRU 13 dengan menumbangkan kerajaan BN yang jelas sudah tidak tahu mana satu kedaulatan dan keselamatan. Rakyat mempunyai kuasa untuk menumbangkan BN dengan undi masing-masing.

Comments