AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

RAMAINYA 'BODY GUARD', RAMAI MUSUH KE? ~ Ref Malaysiakini


Berlainan sekali dengan pemimpin PAS yang kalau berjalan atau melawat ke mana-mana pun jarang sekali kita melihat adanya 'body guard' mengekori atau mengawal mereka. Cuba Tuan-Puan tengok AlNajib ini, 'body guard' dia punyalah ramai.
Gambar ini saya petik dari laman web Mstar, gambar ketika AlNajib berarak mengiringi calon BN bagi Pilihanraya Kecil Parlimen Permatang Pauh, Arif Shah Omar Shah. Turut kelihatan dalam gambar Ketua Menteri Melaka, Mohd Ali Rustam.

Pada pendapat saya orang yang 'pasang' 'body guard' ramai macam ini biasanya ramai musuh. Tak tahu lah saya kalau AlNajib ramai musuh????

Peringatan kepada diri saya dan Tuan-Puan : Nanti dalam kubur kita duduk 'sorang-sorang' juga. Betul tak?

Comments

mrf said…
lautan body guard anwar ibrahim tak terlawan bodyguard najib yg ciput tu..nanti anwar dok kubur pon sorang2 jugak..lebih -lebih lagi dgn ditemani dosa melakukan liwat..

itu lah dia..bila jln tak ramai penhiring kata tak ada penyokong..bila ramai kata bodyguard kawal sebab ramai musuh..jumud...oh jumud..