AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

TARIAN GELEK : PUTERI UMNO MENTAH POLITIK ATAU MENTAH AGAMA?

Inilah akibatnya apabila parti tidak mementingkan pegangan agama, akhlaq, tata susila. Takkanlah tarian gelek yang jelas lucah seperti ini mereka tidak tahu hukumnya di sisi Islam. Kita semua tahu memang Umno tidak mementingkan semua itu. Apa yang penting projek, wang ringgit, perniagaan, perut dan bawah perut.
Puteri Umno Kota Bharu memohon maaf secara terbuka selepas rakaman tarian gelek pada Majlis Perasmian Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Khamis lalu menjadi viral.
Dalam satu kenyataan, Puteri Umno Kota Bharu berkata mereka akur dan merasa amat kesal atas kesilapan tersebut.
“Kami juga sedar masih baru dalam politik dan banyak lagi yang perlu dipelajari. Insiden ini memberikan pengajaran yang amat berharga kepada kami, walaupun pahit.
“Kami akan mengambil iktibar atas keterlanjuran ini,” kata kenyataan yang disiarkan di laman FB Puteri Umno Kota Bharu dua hari lalu.
Ekoran itu, Puteri Umno Kota Bharu berharap isu itu tidak akan terus berlarutan dan semua pihak dapat memberi peluang kepada mereka.
Rakaman yang tersebar itu menunjukkan empat penari wanita berpakaian menutup aurat dan bertudung tetapi mempersembahkan tarian gelek sebagai pembuka acara tersebut.

Comments

IbnAbdHalim said…
Itu yang terlanjur yg terdedah...
Yang tersembunyi entah lebih lagi...
Allahu aklam...
Jauhilah Puteri....
IbnAbdHalim said…
Itu yang terlanjur yg terdedah...
Yang tersembunyi entah lebih lagi...
Allahu aklam...
Jauhilah Puteri....