AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

'BUAH TANGAN' PERTAMA ZAHID HAMIDI DAN KHALID ABU BAKAR

Sebaik sahaja mereka diberikan sedikit kuasa mereka terus membuat kerja yang 'hebat'. Harapan rakyat agar ada sedikit perubahan dengan mereka yang memikul amanah sama pada masa dahulu terus menjadi kelam.

Menteri Dalam Negeri, Zahid Hamidi dan Ketua Polis Negara, Khalid Abu Bakar serta merta menghadiahkan rakyat Malaysia dengan berita penangkapan Aktivis Pelajar Adam Adli atas alasan menghasut dan menjejaskan keselamatan.

'Terima kasih' kepada mereka berdua. Semoga terus mendapat sanjungan dan pujian manusia yang berada lebih atas dari kamu.

Gandingan Z & K mungkin akan dimasukkan dalam lipatan sejarah sebagai regu paling sinonim dan serasi dalam sejarah penguatkuasaan keselamatan negara.

Comments

Anonymous said…
Ketua Polis baru. Menteri KDN baru.
Lori black Maria pun dah order yg baru ni. Kem Kamunting dah lama kosong.
UMNO tak perlu undi Cina dam Melayu bandar untuk bentuk kerajaan.
Adam Adli tu cuma test temperature kat jubuq pakatan. Lepas ni, Nurul Izah pun depa angkut pi Kamunting kot.
Rasuah 1Malaysia tak menjadi. Ugut cina tak menjadi. Ugut Melayu tak menjadi. Tutup lampu dewan jugak yg menjadi.