AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

PRU 13 : BUKTI KUKUH BN GOYANG DI JOHOR

Rahsia BOCOR dari dalam kelambu BN sendiri. Taklimat dalaman di kediaman rasmi Menteri Besar Johor menceritakan segala-galanya.

Semuanya bukan salah orang lain. Tetapi salah BN sendiri yang memecahkan persempadanan pilihanraya dengan mengujudkan kerusi campuran dan menafikan kerusi Parlimen Melayu.


Taklimat di rumah Ghani Othman pada 9 Feb beberapa hari sebelum Najib turun menunjukkan kegusaran amat jelas diraut muka Najib  bila lapuran itu menybeut bahawa 6 kawasan Parliment dikategorikan kawasan HITAM iaitu :
1-KULAI
2-KLUANG
3-BAKRI
4-GELANG PATAH
5-SEGAMAT
6-PULAI

Kawasan-kawasan lain yang  PR ada kelebihan pula ialah Pasir Gudang, Tebrau, Batu Pahat, Muar, Labis.

Coretan di white board merungkaikan segala-galanya.

Patutlah Parlimen tidak bubar bubar!!!!!!

Sumber : FB King Jason.Comments

Anonymous said…
MEMANG JOHOR ANTARA NEGERI YG AKAN BANYAK MENYUMBANG KERUSI PARLIMEN KPD PR SELAIN PERAK, SABAH DAN SARAWAK. BN AMAT SUKAR UNTUK MEMPERTAHANKAN PUTRAJAYA BERDASARKAN SITUASI YG ADA SEKARANG. PR AKAN MELANGKAH KE PUTRAJAYA DGN BERGAYA. HARAP BN MENERIMA KEKALAHAN DGN HATI YG TERBUKA. RAKYAT TIDAK RAGU2 AKAN MEMBERI SEMULA KEPERCAYAAN KPD BN JIKA PR TIDAK MENGOTAKAN JANJI MEREKA. NAMUN MENURUT MAHATHIR, BN TIADA LAGI HARAPAN MERAMPAS KEMBALI JIKA TELAH JATUH KE TANGAN PR. LIHAT SAJA PRESTASI KERAJAAN PR YG DINILAI OLEH JABATAN AUDIT NEGARA. SIFAR RASUAH !!! INI YG RAKYAT DAMBAKAN. SEMOGA SEGALA BENTUK PENYALAHGUNAAN KUASA AKAN DIBANTERAS HABIS2AN OLEH KERAJAAN BARU PR. MALAYSIA PANTAS MENUJU NEGARA MAJU.