AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

KERAJAAN 'ANTI ISLAM' BERI BONUS PADA GURU AGAMA

Pelik! Kerajaan Negeri Pulau Pinang yang dikatakan anti Islam dan Melayu memperuntukan RM3.9 juta untuk pemberian bonus hariraya Aidil Fitri kepada penjawat awam dan guru Kelas Fardhu Ain (KAFA) seluruh negeri mulai 9 Ogos depan.

Pengumuman itu dibuat oleh pemimpin yang dikatakan sangat anti Islam dan Melayu iaitu Lim Guan Eng. Malah parti Lim Guan Eng juga dikatakan mendukung fahaman komunis. Pelik juga parti yang menjunjung fahaman komunis memberikan bonus kepada guru agama, setahu kita komunis anti agama.

Menurutnya, pemberian itu melibatkan setengah bulan gaji dengan minima RM600 dan RM300 sebagaimana tahun lalu dan ia tiada ada kaitan dengan gula-gula pilihanraya umum ke 13 yang bakal diumumkan pada bila-bila masa sahaja.

"Pulau Pinang juga turut umumkan pemberian bonus untuk kakitanganya dan guru KAFA menjelang Aidil Fitri akan datang.  

"Buka sahaja mereka malahan melibatkan anggota perkhidmatan awam d bawah Kerajaan Negeri dan badan Kerajaan Negeri Pulau Pinang, " ujarnya dalam kenyataan media tengahari tadi.


Mari kita renung segala tuduhan dan fitnah kepada DAP dan PR. Apakah fitnah BN selama ini benar atau fitnah semata-mata.

Comments

Anonymous said…
kau yg bodo...kerajaan bagi bonus kat semua kaum tu ape? setakat cerita ni ko dah nak loghat....bangang111