AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

KENA TANGKAP : RAFIZI TEGAS HANYA JAWAP SOALAN DI MAHKAMAH

Pengarah Strategi PKR Rafizi Ramli ditangkap oleh polis pagi ini kerana didakwa terbabit dalam mendedahkan butiran perbankan yang berkaitan dengan skandal National Feedlot Corporation (NFC).

Rafizi telah disiasat di bawah BAFIA kerana didakwa mendedahkan butir-butir perbankan NFC dan pengarahnya.

Syarikat itu dikendalikan oleh suami dan anak-anak bekas menteri kabinet Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.


Sumber berita menyatakan bahawa Rafizi hanya akan menjawab segala persoalan berkaitan penangkapa dan dakwaan ke atasnya di mahkamah. Beliau mengambil keputusan berdiam diri apabila diajukan sebarang soalan. Semua soalan akan dijawab di Mahkamah.

Comments

blogger melayu said…
Haram jadah punya penguasa,org yg mendedah kn salah laku menteri pulak yg di tangkap.Sama mcm dulu,dedah kn rasuah menteri di tahan di bawah OSA.
Unknown said…
Get all Bangladesh education board result, Exam Routine, National University Result, HSC Result 2021, Alim Result 2021, JSC result 2021, HSC Admission Result, University Admission Circular, IPO Result 2021, Government Job in Bangladesh, and education news from our Government official website: Student or Candidate first & easily online University admission, Admit Card download, admission result, apply & download from our official website. https://allresultbd24.com