AZMIN SOMBONG CUBA TUNJUK PANDAI?

PRU 13 : CALON PAS MELAKA 65 % MUKA BARU

Kalau BN Melaka meletakkan hanya 30 % sahaja muka baru pada PRU 13 nanti, PAS Melaka bakal menurunkan 65% calon muka baru bagi mewarnai politik negeri Melaka.

Terbukti PAS lebih terbuka dan sanggup menerima pembaharuan dengan meletakkan calon-calon baru yang muda, berpendidikan, penuh dengan idea baru dan sebagainya. Manakala BN masih menaruh keyakinan kepada calon-calon 'expired' yang sudah tepu idea dan tenaga mereka.

PAS membuktikan kepada rakyat bahawa parti itu komited membawa perubahan kepada negeri Melaka. PAS juga sentiasa meremajakan partinya tidak seperti Umno yang terus diterajui oleh orang lama yang sudah ketandusan idea.

Comments

Unknown said…
tahniah pas melaka. semoga ALLAH sentiasa bersama dan merestui perjuangan PAS. jangan jadi bn melaka. BN melaka party samseng yg tiada modal dan biadap. penceramah BN melaka otak lembu. sudahlah calon dun melaka dari dulu tiada yg berkelulusan. apalah nak jadi org BN MELAKA BODOH SOMBONG. Mintak najib hantar org siasat cara BN melaka ceramah.
Unknown said…
KESIAN TENGOK NAJIB N MUHYIDIN KERJA KAN. ANAK BUAH DIA KAT MELAKA JADI SAMSING YG TAK BERTEMADON. KERJA BN MELAKA MAKI ORG JE. PASAL APA ORG BN MELAKA SUKA MAKI-MAKI HA............ NAJIB HANTAR ORG SIASAT LA. BN BARISAN NERAKA. CALON BN MELAKA DARI DULU TAKDE YG BERKELULUSAN. ORG BODOH PUN BOLEH JADI CALON. HAAAAAAA................. KESIAN BN MELAKA.